Vés al contingut

“Palabras bien dichas: Estudios filológicos dedicados al P. Pius-Ramon Tragan”

Desembre 7, 2011

 Amb ocasió del X Aniversari de l’Estudi  i Publicació del Fons Papirològic Roca-Puig, l’equip de filòlegs del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) ha volgut oferir al responsable de la col·lecció en nom de la Comunitat benedictina de Montserrat un conjunt d’estudis filològics sota el nom de “Palabras bien dichas”.

El diumenge dia 27 de novembre va tenir lloc a la Sala de Romeries l’entrega del mencionat llibre amb l’assistència dels autors i la presència del P. Abad i del P. Prior, així com d’altres monjos de la Comunitat.

L’acte expressa la vitalitat i l’impuls per a continuar en l’estudi i la publicació dels textos manuscrits existents en hebreu, àrab i siríac; i sobretot dels papirs encara no editats.

Tot ha estat gràcies a que a les qualitats intel·lectuals, se’ls ha afegit el valor humà de la comprensió mútua i de la profunda amistat.

Vegeu l’índex d’autors i els seus textos.

Versión en castellano.

Con ocasión del X Aniversario del Estudio y Publicación del Fondo Papirológico Roca-Puig, el equipo de filólogos del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha querido ofrecer al responsable de la colección en nombre de la Comunidad benedictina de Montserrat un conjunto de estudios filológicos bajo el nombre de “Palabras Bien Dichas”.

El domingo día 27 de noviembre tuvo lugar en la Sala de Romerías la entrega del mencionado libro con la asistencia de los autores y la presencia del P. Abad y el P. Prior, así como de otros monjes de la Comunidad.

El acto expresa la vitalidad y el impulso para continuar en el estudio y la publicación de los textos manuscritos existentes en hebreo, árabe y siríaco; y sobretodo de los papiros todavía no editados.

Todo esto ha sido gracias a que a las cualidades intelectuales se le ha añadido el valor humano de la compresión mutua y de la profunda amistad.

Ved el índice de autores y sus textos.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: